مواد لازم:
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱ و ۱/۴ پیمانه (۲۵۰) گرم
وانیل ۱ ق چ
روغن یک پیمانه (۲۵۰ میلی لیتر)
آب پرتقال تازه یک پیمانه (۲۵۰ میلی لیتر)
آرد سفید ۳ پیمانه (۳۶۰ گرم)
بیکینگ پودر ۲ ق چ
نمک یک پینچ
مربای زردآلو مقداری برای تزئین
پودر نارگیل مقداری برای تزئین
دوست داشتی میتوانید به کمم زست پرتقال بریزید برای تزیین کنید.
طرز تهیه:
فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
تخم مرغها ، شکر ، وانیل را با همزن برقی بزنید تا کرمی و حجیم شود.
یادت نره دور و کف ظرف را با لیسک تمیز کنی که شکری باقی نماند.
روغن و آب پرتقال را اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید.
نمک را هم بریزید و آرد و بیکینگ پودر که مخلوط کردید با کمک الک و به تدریج به مواد اضافه کنید. با همزن دستی هم بزنید تا یکدست شود.
سایز قالب ۲۰ در ۳۰
مایه کیک را داخل قالب که کاغذ انداختی یا با کره و ارد آمادش کردید بریزید.
قالب را در فر قرار دهید.
و به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بپزید، تا روی آن طلایی شود.
بعد از اینکه از داغی افتاد از قالب خارج کنید و رو توری بذارید، خنک که شد به کمک به سینی برش گردونید و روی کیک را با مربای زردآلو بپوشون پودر نارگیل چرب بریزید.
نوش جان.