بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیک پرتقالی و نارگیل

  • بازدید: 11
کیک پرتقالی و نارگیل

کیک پرتقالی و نارگیل

کیک پرتقالی و نارگیل

  1. مواد لازم:

    تخم مرغ ۴ عدد
    شکر ۱ و ۱/۴ پیمانه (۲۵۰) گرم
    وانیل ۱ ق چ
    روغن یک پیمانه (۲۵۰ میلی لیتر)
    آب پرتقال تازه یک پیمانه (۲۵۰ میلی لیتر)
    آرد سفید ۳ پیمانه (۳۶۰ گرم)
    بیکینگ پودر ۲ ق چ
    نمک یک پینچ
    مربای زردآلو مقداری برای تزئین
    پودر نارگیل مقداری برای تزئین
    دوست داشتی میتوانید به کمم زست پرتقال بریزید برای تزیین کنید. 


    طرز تهیه:

    فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

    تخم مرغها ، شکر ، وانیل را با همزن برقی بزنید تا کرمی و حجیم شود.

    یادت نره دور و کف ظرف را با لیسک تمیز کنی که شکری باقی نماند.

    روغن و آب پرتقال را اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید.

    نمک را هم بریزید و آرد و بیکینگ پودر که مخلوط کردید با کمک الک و به تدریج به مواد اضافه کنید. با همزن دستی هم بزنید تا یکدست شود.

    سایز قالب ۲۰ در ۳۰

    مایه کیک را داخل قالب که کاغذ انداختی یا با کره و ارد آمادش کردید بریزید.

    قالب را در فر قرار دهید.

    و به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بپزید، تا روی آن طلایی شود.

    بعد از اینکه از داغی افتاد از قالب خارج کنید و رو توری بذارید، خنک که شد به کمک به سینی برش گردونید و روی کیک را با مربای زردآلو بپوشون پودر نارگیل چرب بریزید.

    نوش جان.