بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کوکی ردولوت

  • بازدید: 18
کوکی ردولوت

کوکی ردولوت

کوکی ردولوت

  1. مواد لازم:

    کره هم دمای محیط ۱۱۵ گرم
    شکر سفید ۳۰ گرم
    شکر قهوه ای ۹۰ گرم
    تخم مرغ ۱ عدد
    وانیل ۱ ق چ
    آرد نول ۱۷۰ گرم
    پودر کاکائو ۱۵ گرم
    نشاسته ذرت ۱ ق چ
    بیکینگ پودر ۳ ق چ
    نمک یک پینچ
    رنگ قرمز ۱ ق چ
    بیسکوییت اورئو خرد شده ۱/۴ پیمانه
    شکلات چیپسی ۱/۴ تا ۱/۲ پیمانه
    شکلات توت فرنگی و بیسکوییت


    طرز تهیه:

    ابتدا کره نرم و شکرها را داخل ظرف بریزید و با همزن بزنید تا کامل مخلوط شوند.

    حالا تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و خوب بزنید تا تخم مرغ خوب مخلوط و مواد روشن شود.

    جالا مواد خشک آرد و پودر کاکائو، نشاسته، بیکینگ پودر، رنگ ژله ای خوراکی را اضافه کنید.

    بیسکوییت خرد شده و چیپس شکلات را هم اضافه کنید.

    مخلوط کنید و مواد را به شش قسمت مساوی تقسیم کنید. تقریبا ۷۰ تا ۸۰ گرمی می‌شوند.

    این قسمت انتخاب با خودتون می باشد، ولی از شکلات توت فرنگی گالاردو یا میلکی یا هر برندی که دوست دارید روی تقسیم ها کوکی بذارید و بعد به کمک دست به داخل خمیر بفرست و خمیر را گرد کنید.

    تو سینی بچینید. روی کوکی ها را بپوشانید و حدود چهار تا ۱۲ ساعت تو یخچال استراحت دهید.

    بعد از استراحت فر را همراه سینی با دمای ۲۰۰ درجه داغ کنید و کوکی ها را مستقیم رو سینی داغ بگذارید تا برای هشت دقیقه بپزد.

    بعد دما رو ۱۸۰ درجه کنید و سه تا چهار دقیقه هم با دمای ۱۸۰ بپزید.
    حتما حتما یه دونه کوکی رو اول برای تست دما بپزید، که دما و تایم فر خودت دستت بیاد.

    از فر که خارج کردید تا داغ اگه خواستید با رینگ مرتبش کنید. برای این کار یه رینگ بزرگ فلزی میخوایم کوکی همونطور که تو سینی و داغ ، رینگ را روش بندازید و به ارامی بچرخونید تا دور کوکی صاف و قشنگ شود.

    بعد هم اگه دوست داری جذاب تر بشه بیسکوییت خرد شده و تکه های شکلات توت فرنگی روی کوکی هم بذارید با کمی فشار، یه کوچولو به داخل کوکی هدایتش کنید. فقط به ارامی چون کوکی داغ و هنوز خوب خودش را نگرفته.

    نوش جان.