مواد لازم:
هویچ ۵۰۰ گرم
آب ۱/۲ پیمانه
گلاب ۱/۲ پیمانه
شکر ۱ پیمانه سرخالی
زعفران دم کرده ۲ ق غ
پودر هل ۱/۲ ق چ
آرد یک پیمانه
کره ۳۰ گرم
روغن ۱/۲ پیمانه
طرز تهیه:
اول هویج ها را پوست بگیرید و خرد کنید. با یک و نیم لیوان آب بذارید بپزد.
خوب که پخت و نیم لیوان آب مونده بود با هر وسیله ای که در دسترس دارید پوره کنید. (مخلوط کن یا گوشکوب برقی)
حالا شربت را آماده کنید. آب را با گلاب و شکر بذارید روی حرارت تا شکر حل شود. بهش پودر هل و زعفرون دم کرده را اضافه کنید، یکی دو جوش که زد کافیه بذارید کنار.
اگه گلابتون خیلی عطر و طعمش قوی ۱/۴ بریزید و ۱/۴ آب جایگزین کنید.
حالا آرد را با شعله ملایم تفت دهید. خیلی نمیخوایم رنگ آرد تیره شود، یه کوچولو تغییر رنگ کافیه.
حالا بهش کره و روغن را اضافه کنید و یه کم تفت دهید، در حد پنج دقیقه.
بهش پوره هویج را اضافه و مخلوط کنید. شعله را خاموش کنید و تو چند مرحله شربت را اضافه کنید و هربار هم بزنید. کامل که مخلوط شد، شعله را مجدد روشن کنید و هم بزنید تا کامل جمع شود و بعد حالت گهواره انجام دهید.
حلوای شما آماده است و بریزید تو ظرف و تزیین کنید.
نوش جان.