بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه دسر بیسکوییتی کاراملی

  • بازدید: 20
دسر بیسکوییتی کاراملی

دسر بیسکوییتی کاراملی

دسر بیسکوییتی کاراملی

  1. مواد لازم:

    بیسکوییت پتی بور ۱ بسته
    خامه صبحانه صورتی ۱ پاکت ۲۰۰ گرم
    پودر کرم کارامل یک بسته
    شیر یک لیوان
    كرم بیسکوییت لوتوس یا شکلات صبحانه برای تزیین


    طرز تهیه:

    ترکیب شیر و پودر کارامل رو میزارید روی حرارت ملایم اصلاً شیر نباید بجوشه همینکه ذرات پودر کارامل حل بشه كافيه.

    اجازه بدین شیر و پودر کارامل کمی از داغی بیفته بعد به خامه و بیسکوییت خورد شده اضافه کنید و سپس با گوشتکوب برقی کاملا مواد را با هم میکس کنید.

    بهتره خامه هم به دمای محیط رسیده باشه.

    حداقل ۳ الی ۴ ساعت دسرها رو بزارید یخچال تا مایه دسرتون خودشو بگیره.

    برای بن ماری کردن شکلات صبحانه یا کرم لوتوس کافیه مقداری از آنها را چند دقیقه بزارید روی بخار کتری تا روان شوند. سپس روی دسر یک لایه خیلی نازک بریزید.

    نکته: می توانید از ترکیب بیسکوییت ساده و کاکائویی استفاده کنید.

    یه نکته هم بگم لایه خیلییی ضخیمی از کرم رو نزنین لایه نازک در حدی که روی دسر رو بپوشونه کافیه.

    نوش جان.