مواد لازم:
برای باقلوا:
خمیر باقلوا ۱ بسته
کره ۱۵۰ گرم
روغن مایع ۳/۴ استکان
پودر پسته یا گردو حدود ۲۰۰ گرم
برای شربت:
آب ۱ لیوان
شکر ۱/۵ لیوان
شیر عسلی ۱/۲ لیوان
پودر هل ۱/۲ قاشق چایخوری
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا شکر و آب را با هم مخلوط کنید. روی شعله ملایم بگذارید و بعد شیر عسلی، گلاب و هل.
توجه کنید بعد از اضافه کردن شیر عسلی به مخلوط آب و شکر ۳ تا ۴ دقیقه اجازه بدین بجوشه ولی مواظب باشین سر نره حرارت ملایم باشه بعد از روی حرارت بردارید.
در این مرحله می رویم سراغ درست کردن باقلوا، ابتدا کره را به صورت بن ماری آب کرده و بعد دوغ روی کره ذوب شده رو حتما بگیرید تا باقلوا بعد از پخت بوی کره نگیرد. بعد مقداری روغن به آن اضافه کنید.
خمیر باقلوا را پهن کنید. ظرف باقلوا را روی آن گذاشته و اندازه کف قالب برش بزنید.
کف قالب را کامل کره مال کنید. یک لایه خمیر بگذارید. مجدد روی آن را کره مال کنید. دوباره لایه بعد و کره مالی.
تا لایه هشتم این مراحل را ادامه دهید. در این مرحله پودر گردو و پسته را اضافه کنید و مجدد لایه ها را بذارید و کره مالی کنید.
لایه آخر ابتدا با چاقو قاچ بزنید و بعد کره مالی کرده و در فر از قبل گرم ده قرار دهید.
بعد از اتمام زمان پخت شربت را روی آن ریخته و داخل یخچال بگذارید تا شربت به خورد باقلوا برود. بعد با پودر پسته تزیین کرده و سرو کنید.
نکته اگر ظرفتون گرد بود، اضافات خمیر باقلوا رو دور نریزید میتونین باهاش باقلواهای کوچیک درست کنین یا نگه دارین باهاش بورک درست کنید.
می توانید از مخلوط گردو و پودر دارچین برای مغز باقلوا استفاده کنید.
دما ۱۷۰ درجه و زمان پخت ۴۰ دقیقه است. فر رو از قبل گرم كنيد.
برای طلایی شدن روی باقلوا کمی گریل رو روشن کنین اما مواظب باشین روی باقلوا نسوزد.
شربت سرد را روی باقلوای داغ بریزید تا شهد جذب باقلوا بشه برای ۲ الی ۳ ساعت بگذاریدش یخچال تا شهد کامل به خورد باقلوا برود.
این باقلوا رویه ترد تری نسبت به باقلواهای دیگه داره.
نوش جان.