مواد لازم:
آرد سفید ۲ لیوان
روغن جامد ۱/۲ لیوان
کره ۲۵ گرم
پودر زنجبیل ۲ ق غ
آرد نخودچی ۱/۲ لیوان
پودر قند ۱ لیوان
طرز تهیه:
ابتدا آرد سفید را کمی تفت دهید. بیشتر از ۴۰ دقیقه تفت ندین چون میسوزه
حتماً قبل از اضافه کردن روغن و کره آرد تفت داده شده رو داخل همون تابه یکبار الک کنین کیفیت حلوا عالی شود.
سگس روغن و کره را اضافه کنید و بعد ازکمی تفت دادن آرد نخودچی را اضافه کنید.
آرد نخودچی نیاز به تفت نداره و اصلا هم داخل حلوا بوی خامی نمیدهد.
بهتره کره هم دمای محیط باشد.
سپس زنجبیل و پودر قند را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
در این مرحله در ظرف مورد نظر بریزید و به صورت مستطیلی فرم دهید. به مدت ۴ الی ۵ ساعت داخل یخچال بگذارید و بعد به برشهای لوزی کوچک تقسیم کنید.
برای اینکه برشهاتون تمیز باشه بعد از هربار برش چاقو رو با دستمال تمیز کنید.
برای چسبیدن مغزیجات به حلوا از عسل استفاده کنید.
این حلوا خیلی خوش خوراک و خوشمزه است.
نوش جان.