بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیک سه شیر خامه ای

  • بازدید: 22
کیک سه شیر خامه ای

کیک سه شیر خامه ای

کیک سه شیر خامه ای

  1. مواد لازم:

    برای کیک:
    تخم مرغ ۶ عدد
    وانیل نصف ق چ
    شکر ۱۸۰ گرم
    آرد سفید ۱۵۰ گرم
    نشاسته ذرت ۳۷ گرم
    آب جوش یک و نیم ق غ

    برای سس شیر :
    شیر سرد ۱ پیمانه
    شیر عسلی ۱ قوطی
    خامه صبحانه ۲۰۰ گرم


    طرز تهیه:

    فر رو با دمای ۱۷۵ درجه روشن و داغ میکنیم.

    تخم مرغ ها، شکر و وانیل رو با همزن میزنیم تا روشن شود ، آب جوش رو اضافه و مجددا هم میزنیم تا کاملا حجم بگیره بعد همزن رو خاموش کرده و ترکیب آرد و نشاسته الک شده رو به تدریج به مواد اضافه و با لیسک بصورت دورانی مخلوط میکنیم مواد رو در قالب یا ظرفی که چرب کردیم و کاغذ روغنی انداختیم میریزیم ابعا ظرف من ۲۰ در ۳۰ با ارتفاع ۶ سانته و به مدت حدودا ۵۰ دقیقه داخل فر میپزیم.

    بعد از پختن و خنک شدن کیک کاغذ روغنی رو از تهش جدا کرده سطح کیک رو برش میزنیم و مجددا داخل ظرف میذاریم روی سطحشو با خلال چوبی سوراخ میکنیم.

    مواد سس رو داخل کاسه ای با همزن دستی خوب مخلوط میکنیم و روی سطح کیک میریزیم.

    و میذاریم دو ساعتی تو یخچال.

    بعد ۴۰۰ گرم خامه قنادی رو فرم داده روی سطح کیک میکشیم و خوب صاف میکنیم و حدود ۵۰ گرم پودر پسته روش الک میکنیم بسیااار خوش یافت و خوش طعمه.

    نوش جان.