مواد لازم:
برای کیک:
تخم مرغ ۶ عدد
وانیل نصف ق چ
شکر ۱۸۰ گرم
آرد سفید ۱۵۰ گرم
نشاسته ذرت ۳۷ گرم
آب جوش یک و نیم ق غ
برای سس شیر :
شیر سرد ۱ پیمانه
شیر عسلی ۱ قوطی
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
طرز تهیه:
فر رو با دمای ۱۷۵ درجه روشن و داغ میکنیم.
تخم مرغ ها، شکر و وانیل رو با همزن میزنیم تا روشن شود ، آب جوش رو اضافه و مجددا هم میزنیم تا کاملا حجم بگیره بعد همزن رو خاموش کرده و ترکیب آرد و نشاسته الک شده رو به تدریج به مواد اضافه و با لیسک بصورت دورانی مخلوط میکنیم مواد رو در قالب یا ظرفی که چرب کردیم و کاغذ روغنی انداختیم میریزیم ابعا ظرف من ۲۰ در ۳۰ با ارتفاع ۶ سانته و به مدت حدودا ۵۰ دقیقه داخل فر میپزیم.
بعد از پختن و خنک شدن کیک کاغذ روغنی رو از تهش جدا کرده سطح کیک رو برش میزنیم و مجددا داخل ظرف میذاریم روی سطحشو با خلال چوبی سوراخ میکنیم.
مواد سس رو داخل کاسه ای با همزن دستی خوب مخلوط میکنیم و روی سطح کیک میریزیم.
و میذاریم دو ساعتی تو یخچال.
بعد ۴۰۰ گرم خامه قنادی رو فرم داده روی سطح کیک میکشیم و خوب صاف میکنیم و حدود ۵۰ گرم پودر پسته روش الک میکنیم بسیااار خوش یافت و خوش طعمه.
نوش جان.