بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه شربت سکنجبین

  • بازدید: 21
شربت سکنجبین

شربت سکنجبین

شربت سکنجبین

  1. مواد لازم:

    شکر یک کیلو
    آب نیم لیتر ( نیم کیلو)

     سرکه ۱/۴ لیوان
    نعنا یک دسته متوسط


    طرز تهیه:

    ابتدا شکر و آب و نعنا را روی حرارت متوسط قرار دهید به مرحله جوش که رسید سرکه را اضافه کنید.

    بعد از اینکه شکر کامل حل شد تقریبا ۲۰ دقیقه زمان بدهید تا شربت کمی غلیظ شود. در طول این مدت دیواره های ظرف را با فرچه آغشته به سرکه تمیز کنید.

    سپس حرارت را خاموش کرده، بعد از خنک شدن در ظرف شیشه ای در بسته ریخته و در جای خنک نگهداری کنید.

    شهد سکنجبین پس از خنک شد غلیظ تر هم میشود.

    نکته: سرکه میتونه سرکه ی سیب و یا انگور باشد.

    نکته: می توانید برای رنگ بهتر کمی زعفران اضافه کنید. زعفران در دستور اصلی نیست و برای رنگ دهی هست.
    نکته: برای درست کردن شربت میتوانید مانند عکس از خیار رنده شده هم استفاده کنید.

    نوش جان.