بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه شیرینی مارمالادی

  • بازدید: 135
شیرینی مارمالادی

شیرینی مارمالادی

شیرینی مارمالادی

  1. مواد لازم:

    ▪️کره نرم: 130 گرم
    ▪️پودر قند: 60 گرم
    ▪️تخم مرغ: یک عدد
    ▪️پودر فندق: 20 گرم
    ▪️آرد: 250 گرم
    ▪️وانیل: یک هشتم قاشق چای خوری
    ▪️مارمالاد توت فرنگی: به مقدار لازم
     


    طرز تهیه:

    🔸1. کره نرم و پودر قند را با همزن برقی بزنید تا کمی سبک شود. تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. پودر فندق را افزوده و یک دور هم زده و همزن را خاموش کنید.
     
    🔸2. آرد را کم کم افزوده و با لیسک هم بزنید تا خمیر جمع شده و چسبناک نباشد. سپس داخل نایلون قرار داده و به مدت یک تا دو ساعت در یخچال استراحت دهید.

    🔸3. پس از استراحت، تکه کوچکی از خمیر برداشته و روی سطح آردپاشی شده با وردنه باز کرده و با کاتر دلخواه بریده و داخل سینی فر قرار دهید. شیرینی ها را در فر از پیش گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد حدود 75 دقیقه قرار دهید.

    🔸4. پس از پخت و کاملا خنک شدن، دو عدد شیرینی را با مارمالاد توت فرنگی به هم بچسبانید. در صورتی که از کاتر کار شده در عکس استفاده می کنید، حفره روی شیرینی را هم می توانید با مارمالاد پر کنید. برای چسباندن دو عدد شیرینی به هم می توانید از نوتلا نیز استفاده کنید