مواد لازم:
▫️آرد صد گرم
▫️پودر قند نصف پیمانه
▫️تخم مرغ یک عدد
▫️کره یا روغن جامد پنجاه گرم(من همیشه کره زدم)
▫️وانیل یک پنسه
▫️کشمش نصف پیمانه
طرز تهیه:
🔸کره و پودرقندو انقدر با همزن بزنین تا سفید شه(نکتش همینجاست,اگه خوب هم نزنین شیرینی کف سینی پخش میشه و پف نمیکنه)،تخم مرغ و وانیل و اضافه کنین و هم بزنین,نیمی از آرد را ریخته,بعد کشمش ها و بعد بقیه ارد رو بریزین.
🔸کف سینی کاغذ بندازین و با قاشق مرباخوری از مواد با فاصله در سینی بزارین و در فر صدوشصت درجه سیزده دقیقه بپزین.
.
🔸این زمان واسه فر من جواب داد,شما باید امتحان کنین.
.
🔸من هنوز شیرینی ها گرمن,تو ظرف دردار میزارم.