بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه توپک هویج و نارگیل

  • بازدید: 139
توپک هویج و نارگیل

توپک هویج و نارگیل

توپک هویج و نارگیل

  1. طرز تهیه:

    🔸چندتا هویج که ترجیحا ریز باشه آب پز یا بخارپز میکنیم درهرصورت باید کاملا نرم بشه

    🔸و وقتی خنک شد داخل بلندر یا غذاساز میریزیم و له میکنیم و پودر نارگیل و پودر قند نرم اضافه میکنیم

    🔸پودر نارگیل تا جایی اضافه میکنیم که مایه قابلیت فرم گرفتن در دست مثل توپک داشته باشه وشل نباشه

    🔸پودر قند به دلخواه و هرچقدر دوست داریم شیرین باشه اضافه میکنیم

    🔸دردستور اصلی اسانس وانیل نبود اما من کمی اسانس مایع تیره رنگ وانیل به مایه اضافه کردم یه ته مزه کاراملی گرفت و خوش بو شد

    🔸حتما پودر نارگیل مرغوب باشه و با پودر نارگیل خانگی خیلی خیلی خوشمزه تره

    🔸حتما شیرینی در ظرف در بسته و در یخچال نگهداری بشه
    در اثر سرما سفت تر میشن