🔸چندتا هویج که ترجیحا ریز باشه آب پز یا بخارپز میکنیم درهرصورت باید کاملا نرم بشه
🔸و وقتی خنک شد داخل بلندر یا غذاساز میریزیم و له میکنیم و پودر نارگیل و پودر قند نرم اضافه میکنیم
🔸پودر نارگیل تا جایی اضافه میکنیم که مایه قابلیت فرم گرفتن در دست مثل توپک داشته باشه وشل نباشه
🔸پودر قند به دلخواه و هرچقدر دوست داریم شیرین باشه اضافه میکنیم
🔸دردستور اصلی اسانس وانیل نبود اما من کمی اسانس مایع تیره رنگ وانیل به مایه اضافه کردم یه ته مزه کاراملی گرفت و خوش بو شد
🔸حتما پودر نارگیل مرغوب باشه و با پودر نارگیل خانگی خیلی خیلی خوشمزه تره
🔸حتما شیرینی در ظرف در بسته و در یخچال نگهداری بشه
در اثر سرما سفت تر میشن