بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه شیرینی مغربی

  • بازدید: 122
شیرینی مغربی

شیرینی مغربی

شیرینی مغربی

  1. مواد لازم:

    خمیر پایه:
    ▫️کره صد گرم
    ▫️آرد ۲۵۰گرم
    ▫️نمک یک چهارم ق چ
    ▫️گلاب ۳ق س
    ▫️اب ولرم چهل تا پنجاه گرم

    شربت شیرینی:

    ▪️اب یک دوم لیوان، 
    ▪️شکر یک لیوان، 
    ▪️عسل۶۰گرم، 
    ▪️گلاب یک ق س

    مواد میانی:

    ▫️مغز گردو پسته و بادام ۱۵۰گرم
    ▫️پودر قند پنجاه گرم
    ▫️تخم مرغ یک عدد و دارچین و هل مقداری
     


    طرز تهیه:

    🔸ابتدا شربت رو اماده میکنیم اب وشکر رو روی حرارت میزاریم پنج دقیقه روی حرارت ملایم بجوشه بعد عسل و گلاب رو هم اضافه میکنیم و حرارت رو خاموش میکنیم و میزاریم کنار تا خنک بشه.

    🔸کره رو روی حرارت غیر مستقیم میزاریم تا اب بشه بعد صبر میکنیم تا کمی ولرم بشه و بعد ارد رو داخل ظرفی میریزیم و میان ان حفره ایی ایجاد میکنیم وکره اب شده رو داخل اون میریزیم بعد با قاشق هم میزنیم تا بشکل شن در بیاد و بعد گلاب و اب را هم به تدیج میریزیم و ورز میدیم تا خمیر لطیفی به دست بیاد گلوله های گوچیکی از خمیر برمیداریم و با رنگ خوراکی و پودر کا کائو رنگ میکنیم بعد روی خمیر سلفون میکشیم و میزاریم در دمای محیط قرار میدیم تا حالت لاستیکی و کشدار بودن خمیر از بین بره
     
    🔸مغز ها رو اسیاب میکنیم و همراه پودر قند و ادویه ها مخلوط میکنیم بعد یک عدد تخم مرغ را اندازه یک ق از سفیده ان را جدا میکنیم (برای چسباندن گلها روی شیرینی)بعد بقیه تخم مرغ رو با چنگال میزنیم تا از لختگی در بیاد و بعد با احیل و پودر قند مخلوط میکنیم نباید زیاد شل و یا سفت باشه 

    🔸بعد  خمیر برمیداریم و روی سطح کار را ارد پاشی میکنیم با وردنه نازک باز میکنیم و با کاتر قالب میزنیم و از مواد میانی وسط ان میگذاریم و با خمیر های رنگی روی ان شکل میدهیم وکمی سفیده تخم مرغ با قلم کوچیک برای چسباندن گلها استفاده میکنیم 

    🔸بعد شیرینی را داخل فر از قبل گرم شده با درجه صدو هفتاد به مدت یک ربع قرار میدیم

    🔸بعد که از فر خارج کردیم و کمی از حرارت افتاد شربت خنک را روی شیرینی داغ میریزیم