🔸 کره و شکر و وانیل را خوب هم بزنید .سپس تخم مرغ را اضافه کرده و بعد آرد و نمک و بیکینگ پودرسه بارالک کرده رو، به مواد اضافه کنید تا خمیری شود. ( اگه خیلی خشک شد یک تا دو ق چ شیر اضافه کنید. زیاد خمیر رو ورز ندید. اگه خمیر به دست میچسبه اصلا مهم نیست. باید کمی نرم باشه)خمیر را در کیسه گذاشته و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید .
.
🔸فر را روی درجه صد و هشتاد قرار دهید. و خمیر را با دست شکل دهید. ( هر بار فقط به میزانی که نیاز دارید از یخچال خمیر خارج کنید و مابقی را مجددا در یخچال قرار دهید) و روی کاغذ روغنی توی سینی قرار دهید ( نیازی نیست کاغذ را چرب کنید) و به مدت ده تا پانزده دقیقه درون یخچال بگذارید ( اینکار باعث میشه شیرینی ها توی فر وا نرن) . با مقطع گرد قاشق یا ملاقه وسطش دایره ایجاد کنید .
🔸در فر صد و هشتاد درجه به مدت ده تا پانزده دقیقه قرار دهید و یا تا زمانی که دور شیرینی طلایی شود .نباید رنگشون زیاد تغییر کند .
🔸پس از خنک شدن روشون مامالاد غلیظ یا ژله دلخواه بریزید . به جای مارمالاد میتونید یک اسمارتیز رنگی بذارید .اگر دوست داشتید روش پودر قندوپسته هم بپاشید .
🔸شیرینی رو به انداز فندق و گردو یا...در دستان خود گردوبافاصله در سینی بچینید