بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه شیرینی حلقه ای

  • بازدید: 167
شیرینی حلقه ای

شیرینی حلقه ای

شیرینی حلقه ای

  1. مواد لازم:

    ▪️آرد (الک شده): 180 گرم
    ▪️گردو (خردشده): 40 گرم
    ▪️عسل: 1 ق س
    ▪️کره (نرم شده): 125 گرم
    ▪️شکر: 75 گرم
    ▪️زرده تخم مرغ: 1 عدد
    ▪️وانیل: یک چهارم ق چ
     


    طرز تهیه:

    🔸1-    گردو و عسل را داخل ظرفی بریزید. سپس با استفاده از قاشقی مخلوط کرده و کنار بگذارید. کره، شکر و وانیل را با همزن برقی زده تا روشن و به شکل کرم درآید.

    🔸2-    زرده تخم مرغ را به مواد اضافه کرده و با دور کند همزن برقی کمی بزنید. بعد آرد را به تدریج اضافه کرده و با انگشتان دست مخلوط کنید تا به شکل خمیر درآید (اگر خمیر حالت چسبندگی داشت، کمی آرد به آن اضافه کنید).

    🔸3-    از خمیر به اندازه یک گردو برداشته و در دست به شکل نوار و به طول 12 سانتی متری درآورید. سپس آن را به صورت حلقه ای بپیچید و در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشیده شده، با فاصله بچینید.

    🔸4-    روی هر کدام از حلقه های خمیر، مقداری مخلوط گردو و عسل بریزید. سینی را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، حدود 15 دقیقه بگذارید تا زیر شیرینی طلایی رنگ شود.

    🔴نکته: این شیرینی داخل ظرف دردار و در دمای محیط به مدت 14 روز قابل نگهداری است