🔸1- گردو و عسل را داخل ظرفی بریزید. سپس با استفاده از قاشقی مخلوط کرده و کنار بگذارید. کره، شکر و وانیل را با همزن برقی زده تا روشن و به شکل کرم درآید.
🔸2- زرده تخم مرغ را به مواد اضافه کرده و با دور کند همزن برقی کمی بزنید. بعد آرد را به تدریج اضافه کرده و با انگشتان دست مخلوط کنید تا به شکل خمیر درآید (اگر خمیر حالت چسبندگی داشت، کمی آرد به آن اضافه کنید).
🔸3- از خمیر به اندازه یک گردو برداشته و در دست به شکل نوار و به طول 12 سانتی متری درآورید. سپس آن را به صورت حلقه ای بپیچید و در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشیده شده، با فاصله بچینید.
🔸4- روی هر کدام از حلقه های خمیر، مقداری مخلوط گردو و عسل بریزید. سینی را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، حدود 15 دقیقه بگذارید تا زیر شیرینی طلایی رنگ شود.
🔴نکته: این شیرینی داخل ظرف دردار و در دمای محیط به مدت 14 روز قابل نگهداری است