🔸هویج ها رو با يك "رنده ريز" رنده ميكنيم.
بادامها رو كمي ميكوبيم تا اندكي خورد شن.
قالب ها رو كاغذ انداخته و چرب ميكنيم.
🔸فر رو روي 180 درجه سانتيگراد قرار ميدهيم.
تخم مرغ ها و وانيل و شكر رو به خوبي هم ميزنيم در حدي كه رنگش كاملا روشن بشه. اين مرحله بي اندازه مهمه سر سري از كنارش رد نشيد
روغن رو کم کم اضافه ميكنيم.
🔸 ماست و شير رو اضافه كرده و تا حدي كه مخلوط شه هم ميزنيم.
پودر نارگيل و بادام خورد شده رو اضافه كرده با قاشق هم ميزنيم.
🔸هويج ها رو هم باز فقط با قاشق داخل مخلوط ريخته و هم ميزنيم.
آرد و بيكينگ پودر رو اضافه كرده و به آرامي مخلوط ميكنيم. اين مرحله نيز بسيار حائز اهميت است.مخلوط رو توي قالب ميريزيم.
🔸سايز قالبي كه من استفاده ميكنم : قالب گرد 23 سانتي و مهم اينه كه قالب بايد تا نيمه پر بشه چون پف کیک زیاده.قالبها رو توي فر قرار ميديم.
زمان پخت 40 تا 45 دقيقه. يا تا زماني كه تستري كه در مركز كيك فرو برده شده تميز بيرون بياد. دقت زيادي به خرج بديد كه كيك زياد توي فر نمونه وگرنه خشك ميشه و طعمش اوني كه بايد نخواهد بود. پس بعد از 35 دقيقه ديگه بايد مرتب چكش كنيد.
🔸كيك رو از فر بيرون مياريم و اجازه ميديم سردبشه
براي تزئين كيك هويج شما به "گردوي درشت رنده شده" نياز داريد. حدود يك تا يك و نيم ليوان گردوي رنده شده رو آماده كنيد بعد از اینکه یه لایه خامه روش کشیدید از گردوها واسه تزیین نهایی استفاده کنید...در ضمن من اون هویجها رو هم با فوندانت درست کردم...البته این کیک بدون تزیین هم عالی وخوشمزه است.