مواد لازم:
▪️آرد :2لیوان
▪️روغن مایع :نصف لیوان
▪️شکر :یک لیوان ونیم
▪️بکینگ پودر:1قاشق مربا خوری
▪️وانیل :نوک قاشق چایخوری
▪️شیر یا ماست :یک لیوان
▪️تخم مرغ :3عدد
▪️زعفران دم کرده 3قاشق غذاخوری(هرچه بیشتر خوشرنگ تر😊)
▪️گلاب :یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
🔸ابتدا فر را روشن کنید.
تخم مرغها ووانیل وشکر را 5دقیقه با همزن میزنیم تا کاملا روشن شوند،بعد زعفران وشیر یا ماست رااضافه کنید ویک دقیقه دیگر با همزن بزنید ودرمرحله بعد روغن وگلاب را اضافه کنید ودوباره یک دقیقه مخلوط کنید وآخر کار ارد را که با بکینگ پودر مخلوط شده وسه بار الک شده را در سه مرحله به مواد اضافه کنید وبا لیسک مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
🔸خوب حالا نوبت قالبه که چند تا کار میتونیم انجام بدیم یا چرب میکنیم.یا چرب وآرد پاشی یا روغن جدا کننده ویا مثل من با ارده کامل قالب را چرب کنید که خیلی خوب جواب میده مواد را داخل قالب ریخته در دمای 180 وتایم 45 دقیقه کیک اماده است. قالب را خارج کنید اول با لیسک کناره ها رو جدا کنید وبا خلال دندون قسمت تنور قالب رو جدا کنید وبعد برش گردونید روی توری خیلی راحت خارج میشه.
🔸میتونید بعد چرب کردن قالب رو با کنجد پوشش بدید وکیکتون کنجدی هم بشه که فوق العاده خوشمزه میشه.