بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیک باقلوا

  • بازدید: 186
کیک باقلوا

کیک باقلوا

کیک باقلوا

  1. طرز تهیه:

    🔸یک پیمانه روغن مایع +یک پیمانه شکر را خوب باهمزن برقی بزنید. حالا نیاز به 4تا تخم مرغ داریم که یکی یکی به مواد اضافه میکنیم +نصف ق چ پودر هل و بازم خوب هم میزنید و یک پیمانه ماست اضافه کرده و بازم خوب هم بزنیدو 2 پیمانه ارد +2ق چ بیکینگ پودر الک شده رابه مواد اضافه کنید و با لیسک بصورت دورانی مخلوط کنید.

    🔸کاملا مطمئن شید که گلوله ای از ارد درمواد نمونده باشه...کف قالب رو کاغذ روغنی انداخته و موادمون را درفر ازقبل گرم شده بادمای180 میذاریم.درجه ی فرها متفاوته اگرمثل من دمای180برای فرتون زیاده بعد از5دقیقه دما را150بذارید و تا20دقیقه اول اصلا درشو باز نکنید چون پفش میخوابه.

    🔸بعد از20دقیقه ازفر در اورده و روشو بافرچه کمی شیر و زعفران زده و دوباره5دقیقه دیگه میذاریم تو فر تا طلایی شه. 

    🔸برای شربتش هم یک پیمانه اب+یک پیمانه شکر+کمی زعفران+2ق غ گلاب را روی حرارت گذاشته تاشکر حل بشه.
    هم میتونید وقتی کیک داغ هست شربته خنک شده را روش بریزید هم میتونید بذارید هر دو خنک بشن.من بعد ازاینکه هردو خنک شدن برش زدم و شربت رو روش ریختم.
    باانواع مغز ها میتونید تزیین کنید.