🔸ابتدا کره که به دمای محیط رسیده را همراه شکر میزنیم تا یکدست شود.روغن و تخم مرغ و وانیل را اضافه می کنیم و هم میزنیم.حالا باقی مواد را به ترتیب نشاسته ذرت،بکینگ پودر،پودر گردو،اضافه کرده و هم میزنیم.
🔸همزن را کنار گذاشته و آرد الک شده را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر مطلوب بدست آید.یا اصطلاحا خمیر جمع شود.نوع آردها متفاوت هست.برای من دو پ کافی بود.خمیر را زیاد ورز ندید که به روغن نیفته اگرنه کوکی ها خشک میشوند.
🔸فر را از قبل گرم می کنیم.خمیر را بین دو کاغذ یا پلاستیک باز می کنیم.قالب میزنیم و در سینی فر که کاغذ انداخته ایم می چینیم.با دمای صد و هفتاد بین ده تا پانزده دقیقه بسته به نوع فر زمان لازم داره برای پخت.
🔸بعد از پخته شدن و سرد شدن توی ظرفی پودر قند و دارچین مخلوط می کنیم و روی شیرینی ها با الک می پاشیم.داخل ظرف در بسته در یخچال نگهداری شود. .