بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه شیرینی سوئیسی

  • بازدید: 395
شیرینی سوئیسی

شیرینی سوئیسی

شیرینی سوئیسی

  1. مواد لازم:

    ▫️كره ١٠٠ گرم
    ▫️آرد ٢٢٥ گرم
    ▫️پودر شكر ١٠٠ گرم
    ▫️پنير خامه اى ٥٠ گرم
    ▫️تخم مرغ يك عدد
    ▫️بكينگ پودر ١/٤ ق چايخورى
    ▫️رنده ى پوست پرتقال ١ ق چايخورى
    ▫️نمك يك پنسه
     


    طرز تهیه:

    🔸ابتدا كره  كه به دماى محيط رسيده و پودر قند رو با همزن بزنيد تا سبك شه، بعد پنير خامه اى رو اضافه كنيد كمى هم بزنيد، رنده ى پوست پرتقال و تخم مرغ رو اضافه كرده و يك دقيقه هم بزنيد.

    🔸در نهايت آرد و بكينگ پودر و نمك رو باهم تركيب كنيد و به مواد اضافه كنيد و به اندازه ى ٣٠ ثانيه با همزن بزنيد، خمير آماده شده رو بذارين تو نايلون و به مدت نيم ساعت تو يخچال استراحت بديد، بعد از استراحت، فر رو با دماى ١٨٠ درجه ى سانتيگراد روشن كنيد و خمير رو بين دوتا كاغذ روغنى باز كنيد و قالب بزنيد كف سينى فر كاغذ روغنى پهن كنيد و شيرينى هارو با فاصله بچينيد، طبقه ى وسط فر به مدت ١٥ دقيقه قرار بديد.

    🔸بعد از قالب زدن شيرينى ، ميتونيد روى يه تعدادى رو با سر ماسوره ى ساده حفره ايجاد كنيد ، اين كار بايد قبل از پخت خمير انجام بگيره، بعد از پخت بذاريد شيرينى  كاملاً خنك شه، روى اون قسمت از شيرينى ها كه حفره نداره، مارمالاد يا بريلو يا عسل گرم بماليد، و اون شيرينى هايى كه حفره داره روش قرار بديد تا بهم بچسبه، حفره ى وسط هم كمى مارمالاد بريزيد، در نهايت شكلات آب شده روش بريزيد و با خلال پسته تزيين كنيد.

    🔴 براى داشتن مارمالاد كافيه ميوه ى مربارو از شهدش جدا كنيد و پوره كنيد و در نهايت با كمى شهد مربا تركيب كنيد .

    🔴 لطفاً اندازه هارو به پيمانه نخواييد، بهترين كار تو پخت شيرينى، اندازه گيرى با ترازوى ديجيتال هست تا نتيجه ى كارتون خوب بشه.

    🔴 شيرينى هارو تو ظرف در دار تو يخچال نگهدارى كنيد.