بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه شیرینی ولیعهدی

  • بازدید: 86
شیرینی ولیعهدی

شیرینی ولیعهدی

شیرینی ولیعهدی

  1. مواد لازم:

    ▪️آرد ۲۵۰گرم
    ▪️آرد نخودچی ۱۲۵ گرم
    ▪️آرد برنج ۱۲۵گرم
    ▪️روغن صاف جامد ۲۲۵ گرم
    ▪️پودر قند الک شده ۱۷۵گرم
    ▪️هل یک دوم ق چ
     


    طرز تهیه:

    یک شیرینی فو ق العاده خوشمزه که طعمش شبیهه شیرینی نخودچی ولی بافتش منسجم تر

    🔸ابتدا روغن و پودر قند رو مخلوط میکنیم سپس با همزن دور تند ده دقیقه میزنیم تا کاملا مخلوط و کرم مانند بشه . 

    🔸اواخر ده دقیقه هل رو بریزید بعد ارد الک شده را یک قاشق یک قاشق بریزید و با سر خمیر گیر همزن بزنید تا خمیر لطیفی به دست بیاد .

    🔸اگه میخواهید کاکا ئویی بشه خمیر رو نصف کنید و یک تا دو قاشق پودر کاکائو الک شدده به یک قسمت خمیر بزنید  و ورز بدید تا شکلاتی بشه هر دو خمیر رو جدا گانه در کیسه فریزر تو محیط اشپز خونه خنک حدود پنج ساعت بزارین استراحت کنه 

    🔸کف سینی رو کاغذ رو غنی بیندازید بعد خمیر رو با وردنه باز کنید و ده دقیقه داخل یخچال قرار بدین تا راحت تر  کاتر زده بشه میتونید  برای اینکه مشکلی پیش نیاد کاتر رو در ارد برنج بزنید  و تکان بدید تا ارد اضافی اون بریزه و بعد کاتر بزنید

    🔸بعد شیرینی ها رو در فر از قبل گرم شده با درجه صدو هفتاد به مدت یک ربع قرار بدید.

    🔴نکته:قبل از سرد شدن شیرینی به هیچ وجه بهش دست نزنید چون پودر میشه.

    🔸من روی شیرینیها رو بعد از خنک شدن با شکلات اب شده و اجیل تزئین کردم