یک شیرینی فو ق العاده خوشمزه که طعمش شبیهه شیرینی نخودچی ولی بافتش منسجم تر
🔸ابتدا روغن و پودر قند رو مخلوط میکنیم سپس با همزن دور تند ده دقیقه میزنیم تا کاملا مخلوط و کرم مانند بشه .
🔸اواخر ده دقیقه هل رو بریزید بعد ارد الک شده را یک قاشق یک قاشق بریزید و با سر خمیر گیر همزن بزنید تا خمیر لطیفی به دست بیاد .
🔸اگه میخواهید کاکا ئویی بشه خمیر رو نصف کنید و یک تا دو قاشق پودر کاکائو الک شدده به یک قسمت خمیر بزنید و ورز بدید تا شکلاتی بشه هر دو خمیر رو جدا گانه در کیسه فریزر تو محیط اشپز خونه خنک حدود پنج ساعت بزارین استراحت کنه
🔸کف سینی رو کاغذ رو غنی بیندازید بعد خمیر رو با وردنه باز کنید و ده دقیقه داخل یخچال قرار بدین تا راحت تر کاتر زده بشه میتونید برای اینکه مشکلی پیش نیاد کاتر رو در ارد برنج بزنید و تکان بدید تا ارد اضافی اون بریزه و بعد کاتر بزنید
🔸بعد شیرینی ها رو در فر از قبل گرم شده با درجه صدو هفتاد به مدت یک ربع قرار بدید.
🔴نکته:قبل از سرد شدن شیرینی به هیچ وجه بهش دست نزنید چون پودر میشه.
🔸من روی شیرینیها رو بعد از خنک شدن با شکلات اب شده و اجیل تزئین کردم