مواد لازم:
▫️یک بسته پودر آماده کیک براونی
▫️اسپری روغن
▫️۴ عدد ترافل شکلات
▫️مخلوط میوه های کوچک
▫️برگ نعناع (برای تزئین)
▫️بستنی (برای سرو)
طرز تهیه:
🔸1-مخلوط براونی را در یک کاسه بزرگ بریزید.
🔸2-کاسه های رِمِکین (کاسه های کوچک لعابی که در برابر حرارت مقاوم هستند) را با اسپری روغن چرب کنید.
🔸3-یک قاشق پر از مواد براونی را درون هر کدام از آن ها بریزید. دو عدد ترافل شکلات روی آن ها قرار دهید.
🔸4-یک قاشق دیگر از مواد براونی بریزید تا دو سوم حجم ظرف پر شود.
🔸5-آن ها را به مدت ۲۵ دقیقه درون فر قرار دهید تا کاملا پخته شوند.
🔸6-با میوه های دلخواه کنار بشقابی که می خواهید کیک را در آن سرو کنید، تزئین کنید. سپس کیک را برگردانید.
🔸7-یک برگ نعناع روی آن گذاشته و به همراه بستنی و سس شکلات سرو کنید