بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه بیسکوییت زیره

  • بازدید: 89
بیسکوییت زیره

بیسکوییت زیره

بیسکوییت زیره

  1. مواد لازم:

    ▪️ارد ٢٥٠ گرم(اندازه ٢پيمانه سر خالى شد)
    ▪️كره همدماى محيط ١٢٥گرم
    ▪️پودر قند ١٢٥گرم(١٠٠ گرم هم خوبه)معادل ١/٢پ
    ▪️زرده يك عدد تخم مرغ
    ▪️نمك ١ق چ
    ▪️زيره ١ق غ
     


    طرز تهیه:

    🔸كره و پودر قند را خوب هم بزنيد تا كرم رنگ بشه
    زرده اضافه كنيد و بعد از خوب مخلوط شدن،ارد را الك كرده همراه نمك و زيره اضافه ميكنيد و با دست مخلوط ميكنيد و داخل نايلن كرده براى نيم ساعت داخل يخچال ميذاريد
    سينى را با كاغذ روغنى ميپوشونيد
    فر با دماى ١٨٠ درجه روشن ميكنيد

    🔸بعد از استراحت خمير را در مياريد،بين دو تا نايلن فريزر گذاشته با وردنه پهن ميكنيد،با كاتر بسكويت شكل ميديد،رو سينى ميچينيد و ميزاريد داخل فر براى ١٠-١٢ دقيقه و بعد نوش جان ميكنيد