بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه پیراشکی پنیری

  • بازدید: 95
پیراشکی پنیری

پیراشکی پنیری

پیراشکی پنیری

  1. مواد لازم:

    ▫️تخم مرغ (کوچک): 2 عدد
    ▫️سرشیر: 150 گرم
    ▫️ماست: یک دوم پیمانه
    ▫️نمک: یک قاشق چای خوری
    ▫️بیکینگ پودر: یک قاشق سوپ خوری
    ▫️آرد: 3 پیمانه
    ▫️برگ جعفری (ریز خرد شده): به مقدار لازم
    ▫️شبت (ریز خرد شده): به مقدار لازم
    ▫️پنیر فتا: به مقدار لازم
    ▫️دانه کنجد: به مقدار لازم 
     


    طرز تهیه:

    🔸1. زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید. سفیده های تخم مرغ، ماست و سرشیر را با همزن به خوبی مخلوط کنید. آرد، نمک و بیکینگ پودر را اضافه و مخلوط کنید. خمیر را به خوبی ورز دهید (مقدار آرد باید تا حدی باشد که خمیر به دست نچسبد).
     
    🔸2. برگ جعفری و شبت ریز خرد شده را اضافه کرده و مواد را ورز دهید. گلوله هایی به اندازه گردو از مواد جدا کرده و با کف دست آنها را پهن کنید. مقداری از پنیر فتا وسط هر یک بگذارید و خمیر را روی مواد برگردانده و با چنگال لبه های آن را محکم کنید. 

    🔸3. آنها را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید. زرده تخم مرغ ها را کمی زده و با برس روی پیراشکی ها بمالید و دانه کنجد روی آنها بپاشید. 

    🔸4. پیراشکی ها را در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد (325 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند. سپس سرو کنید.