مواد لازم:
▫️خرمای بدون هسته 2 نیم لیوان (حدود ۳۰ عدد)
▫️آب جوش حدودا۳ نیم لیوان
▫️آرد ۵ نیم لیوان
▫️شکر ۲نیم لیوان
▫️تخم مرغ ۲عدد
▫️روغن ۱/۵ نیم لیوان
▫️وانیل ۱/۳ قاشق چایخوری
▫️بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
▫️جوش شیرین ۱/۲قاشق چایخوری
مواد لازم سس کارامل:
▪️شکر قهوه ای ۱ کاپ
▪️خامه ۳۰۰میلی لیتر
▪️کره ۶۰گرم
▪️عصاره وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
🔸 اول آب جوش رو میریزیم روی خرما و با چنگال خرماها رو کاملا نرم میکنیم ، مقدار آبجوش بستگی به نرمی و سفتی خرما هم داره پس همه آبجوش رو یه دفعه نریزید ( البته من کارمو راحت میکنم و با گوشتکوب برقی حسابشو می رسم😉) .
🔸تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن حدود۶ - ۵ دقیقه میزنیم . بعد روغن رو اضافه میکنیم و دوباره میزنیم.
🔸آرد و بیکینگ پودر و جوش شیرین رو که الک کردیم و خرمای نرم شده رو به تناوب (یک در میون)اضافه کرده و فولد میکنیم .
🔸خب دیگه تموم شد 😉 مایه کیک رو میریزیم توی قالب چرب و آرد پاشی شده و میذاریم توی فر ، چایی رو دم میکنیم و منتظر میمونیم که کیک جان بپزه،
🔸برای سس کارامل هم من از یه رسپی خیلی راحت و سریع استفاده میکنم البته همیشه با نصف این مقدار سس کارامل درست میکنم که زیاد نیاد
طرز تهیه سس کارامل:
🔸همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم ( کره به دمای محیط رسیده و تکه تکه شده باشه) و میذاریم روی حرارت متوسط به مدت ۳ دقیقه یا تا زمانیکه از کناره ها شروع به جوشیدن کنه بعد حرارت رو کمتر میکنیم و اجازه میدیم ۲-۳ دقیقه دیگه توی همون حالت نیم جوش بمونه ، سس گرم رو میریزیم روی کیک گرم