بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیک خرما

  • بازدید: 76
کیک خرما

کیک خرما

کیک خرما

  1. مواد لازم:

    ▫️خرمای بدون هسته   2 نیم لیوان (حدود ۳۰ عدد)
    ▫️آب جوش    حدودا۳ نیم لیوان
    ▫️آرد              ۵ نیم لیوان
    ▫️شکر            ۲نیم لیوان 
    ▫️تخم مرغ     ۲عدد
    ▫️روغن          ۱/۵ نیم لیوان
    ▫️وانیل          ۱/۳ قاشق چایخوری
    ▫️بیکینگ پودر  ۱ قاشق مربا خوری 
    ▫️جوش شیرین ۱/۲قاشق چایخوری
     


    مواد لازم سس کارامل:

    ▪️شکر قهوه ای   ۱ کاپ
    ▪️خامه              ۳۰۰میلی لیتر
    ▪️کره                ۶۰گرم 
    ▪️عصاره وانیل  ۱/۲ قاشق چایخوری
     


    طرز تهیه:

    🔸 اول آب جوش رو میریزیم روی خرما و با چنگال خرماها رو کاملا نرم میکنیم ، مقدار آبجوش بستگی به نرمی و سفتی خرما هم داره پس همه آبجوش رو یه دفعه نریزید ( البته من کارمو راحت میکنم و با گوشتکوب برقی حسابشو می رسم😉) .

    🔸تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن حدود۶ - ۵ دقیقه میزنیم . بعد روغن رو اضافه میکنیم و دوباره میزنیم.

    🔸آرد و بیکینگ پودر و جوش شیرین رو که الک کردیم و خرمای نرم شده رو به تناوب (یک در میون)اضافه کرده و فولد میکنیم .

    🔸خب دیگه تموم شد 😉 مایه کیک رو میریزیم توی قالب چرب و آرد پاشی شده و میذاریم توی فر ، چایی رو دم میکنیم و منتظر میمونیم که کیک جان بپزه،

    🔸برای سس کارامل هم من از یه رسپی خیلی راحت و سریع استفاده میکنم البته همیشه با نصف این مقدار سس کارامل درست میکنم که زیاد نیاد 
     


    طرز تهیه سس کارامل:

    🔸همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم ( کره به دمای محیط رسیده و تکه تکه شده باشه) و میذاریم روی حرارت متوسط به مدت ۳ دقیقه یا تا زمانیکه از کناره ها شروع به جوشیدن کنه بعد حرارت رو کمتر میکنیم و اجازه میدیم ۲-۳ دقیقه دیگه توی همون حالت نیم جوش بمونه ، سس گرم رو میریزیم روی کیک گرم