بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیک وانیلی با رویه گاناش

  • بازدید: 122
کیک وانیلی با رویه گاناش

کیک وانیلی با رویه گاناش

کیک وانیلی با رویه گاناش

  1. مواد لازم:

    ▫️تخم مرغ 3 عدد
    ▫️شکر 1لیوان شیر 
    ▫️شیر نصف لیوان
    ▫️روغن نصف لیوان
    ▫️آرد 2 لیوان
    ▫️بکینگ پودر 1ق غ
    ▫️وانیل نصف ق چ
    ▫️نمک مقداری
     


    طرز تهیه:

    🔸تخم مرغها رو با وانیل و شکر مخلوط کنید و با همزن خوب بزنید تا کشدار بشه  روغن و شیر را اضافه کنیدو هم بزنید.آرد رو با بکینگ پودرو نمک قاطی کنید و دو بار الک کنید و کم کم به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید قالبتون رو چرب کنید  بعد توی فر 180درجه که قبلا گرم کردید بیست دقیقه بزارین تا بپزه 


    مواد لازم گاناش:

    ▪️شکلات تخته ای تلخ(خرد شده):100گرم
    ▪️کره(برای براق شدن گاناش):1ق  غ
    ▪️خامه نیم پیمانه
     


    طرز تهیه گاناش :

    🔸خامه را روی حرارت گذاشته تا جوش بیاید شکلات تخته ای خرد شده وکره را به خامه اضافه کرده هم بزنید تا زمانی که شکلات با خامه ترکیب شده و صاف و یکدست شود.(چون من از شکلات تلخ استفاده کردم مقداری شکر به گاناش اضافه کردم)