بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه شیرینی بورساق

  • بازدید: 406
شیرینی بورساق

شیرینی بورساق

شیرینی بورساق

  1. طرز تهیه:

    🔸مواد خمیر بورساق شامل آرد و روغن جامد هست که با شیر و مقدار خیلی کمی گلاب،پودر هل،کمی وانیل ومقدارکمی مایه خمیر فوری ملات میشه  و یه خمیر لطیف و مسنجم بدست میاد.

    🔸از این خمیر گلوله های کوچکی برداشته و به شکل سنتی پشت غربال غلطانده و بعد با کمک سه انگشت میانی وسط خمیر رو کمی فشار میدیم تا گود شده و یه چاله ناودون مانند ایجاد بشه و بعد در روغن شناور با شعله ملایم سرخ میکنیم و بعد از سرخ شدن  چند ساعتی روی دستمال حوله ای میزاریم تا روغنش تا حدممکن جذب دستمال بشه و بعد از اینکه کاملا خنک شد چاله روی بورساق رو با پودرقند،پودر هل و خلال پسته پر میکنیم و بعد هم نوش جانتون

    من چون‌غربال ندارم همیشه پشت سبد پلاستیکی درست میکنم،