بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه رینگ آجیلی

  • بازدید: 129
رینگ آجیلی

رینگ آجیلی

رینگ آجیلی

  1. مواد لازم:

    ▫️کره  ١٥٠ گرم
    ▫️پودر قند  ٨٠ گرم
    ▫️تخم مرغ  ١عدد
    ▫️وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری
    ▫️آرد ٣٠٠ گرم
     


    مواد لازم رویه:

    ▪️کره ٢٠ گرم
    ▪️خامه ٢٠
    ▪️عسل ٤٠
    ▪️خلال بادام ١٢٠ گرم
     


    طرز تهیه:

    🔸کره ، پودر شکر ، تخم مرغ و وانیل را با همزن به مدت یک دقیقه بزنید . آرد را اضافه کرده و با دست مخلوط کنید . در صورت چسبناک بودن خمیر را داخل کیسه پلاستیک قرار داده و نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید.

    🔸خمیر را بین دو نایلون به ضخامت ۳-۲ میلیمتر باز کرده و کاتر گرد بزنید و دخلشوبا كاتركوچكتردربيارين (با ماسوره؛
    فر را روی دمای ۱۸۰ گرم کرده و حلقه هاوشيرينيارورا داخل سینی چیده و به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید.

    🔴طرز تهیه مواد رویه🔻

    🔸کره ، خامه و عسل را داخل شیرجوش ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش آید .
    خلال بادام را اضافه کرده و از روی حرارت بردارید. روي شيرينيا گذاشته ودوباره داخل فربذارين و گریل را روشن کرده و به مدت ۵ دقیقه در فر بگذارید . 

    🔸توجه داشته باشید که شيرينيابطور یکنواخت گریل شوند . 
    بعد از طلایی شدن از فر خارج کرده و با برس کمی شربت روی خلال بادام ها زده و پودر پسته بپاشید و پس از سرد شدن کامل از قالب جدا کنید.