🔸یک لیوان مغز پسته بدون نمک معادل صد و بیست گرم رو توی غذاساز میریزیم و ریز خورد میکنیم(البته نباید کاملا پودر بشه و تکه های پسته زیر دندون بیاد )سپس چهار ق غ پودر قند و سه ق غ شیر عسلی و یک ق چ پودر هل اضافه میکنیم و کمی با دست مخلوط میکنیم تا خمیر منسجم و نسبتا چسبناکی بدست بیاد
🔸سپس حدود دویست گرم شکلات رو رنده کرده و تمپر یا ذوب میکنیم(در مورد نحوه ذوب کردن شکلات توی پست قبل توضیح دادم)از خمیر پسته ای توی دست گلوله میکنیم و بعد توی شکلات زده و می غلطونیم و به آرومی توپک ها رو روی یک سطح توری یا مشبک فلزی قرار میدیم تا شکلات های اضافی جدا بشن و بعد حدود نیم ساعت در یخچال قرار میدیم و در صورت تمایل با شکلات رنگ مخالف(سفید) تزیین میکنیم
🔴به جای پودر پسته میتونید از پودر نارگیل یا بادام استفاده کنید
🔴به جای شکلات تلخ می تونید از شکلات سفید استفاده کنید و یا با یکی دو قطره رنگ خوراکی شکلات سفید رو به رنگ دلخواه در بیارید
🔴 میتونید خمیر رو با قالب های کوچیک قالب بزنید و بعد توی شکلات بندازید