مواد لازم:
▫️کره ۱۵۰ گرم
▫️آرد ۲۵۰ گرم
▫️زرده تخم مرغ ۲ عدد
▫️سفیده تخم مرغ ۲ عدد
▫️پودر قند ۱۰۰ گرم
▫️پودر هل ۱ ق چ
▫️وانیل ۱ ق چ
▫️گردوی نگینی خرد شده ۱۵۰ گرم
طرز تهیه:
🔸اول از همه کره رو با پودر قندی که از قبل الک کردیم با همزن حدود ۵ دقیقه میزنیم تا سبک و کرم رنگ بشه بعد زرده تخم مرغ و هل و وانیل رو اضافه کرده و یک دقیقه با همزن میزنیم و بعد آرد الک شده رو به دفعات به موادمون اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم تا حسابی به خورد مواد بره ....
🔸 خمیرمون باید کمی نرم باشه نه سفت .... از خمیرمون گلوله های کوچکی جدا کرده و دونه دونه در سفیده تخم مرغ و بعد در گردوهامون میغلتونیم....
🔸در سینی فر کاغذ روغنی قرار داده و شیرینی ها رو روش میچینیم و در فری که از قبل با دمای ۱۶۵ درجه سانتیگراد گرم شده به مدت ۳۵ دقیقه اجازه پخت میدیم .... شیرینی ها رو وقتی از فر بیرون آوردیم زمانیکه کمی ولرم شدن روش رو پودر قند و پودر هل میپاشیم ....
.
🔴نکته: اگه شیرینی ها هنوز داغ باشن پودر روش آب میشه و اگه سرد باشن به خورد شیرینی نمیره پس حتما شیرینی ها باید ولرم باشن
.
🔴 همین شیرینی رو با کنجد هم به جای گردو میشه درست کرد که نمونه اش رو تو عکس میبینید عزیزان