بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه بستنی انبه

  • بازدید: 185
بستنی انبه

بستنی انبه

بستنی انبه

  1. مواد لازم:

    ▫️2 عدد انبه
    ▫️یک کیلو ماست کم چربی
    ▫️نصف پیمانه آب پرتقال
    ▫️برای سس انبه2 عدد انبه
    ▫️2 قاشق سوپخوری آبلیموی تازه 
     


    طرز تهیه:

    🔸1-انبه ها را پوست بگیرید و از هسته جدا کرده خرد کنید.

    🔸2-آن را در یک دستگاه غذاساز بریزید و آب پرتقال و ماست را اضافه کرده، دستگاه را روشن کنید تا خوب مخلوط شوند.

    🔸3-این مخلوط را در یک قالب بریزید و در فریزر قرار دهید.

    🔸4-پس از آنکه دور ظرف کریستال های یخ پدیدار شد ظرف را از فریزر خارج کنید و بستنی را خوب هم بزنید.

    🔸5-این کار موجب می شود بستنی حالت یخی نداشته باشد.

    🔸6-دوباره قالب بستنی را در فریزر قرار دهید تا کاملا بسته و سفت شود.

    🔸7-حدود نیم ساعت یا یک ربع ساعت قبل از سرو کردن بستنی را در یخچال بگذارید تا کمی نرم شود. آن را با سس انبه سرو کنید.

    🔴برای تهیه سس🔻

    🔸1-انبه ها را پوست بگیرید و از هسته جدا کرده خرد کنید.


    🔸2-انبه را در یک دستگاه غذاساز یا مخلوط کن بریزید و آب لیموی تازه را اضافه کرده دستگاه را روشن کنید تا انبه را کاملا خرد و به صورت سسی یک دست درآورد.

    🔸3-سس را در یخچال بگذارید تا سرو شود.

    🔸4-بستنی را در ظروف گود کوچک ریخته سس انبه را روی آن بریزید و با چند خلال پوست لیموترش تزئین کنید