بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه نان محلی اردک نان زنجان

  • بازدید: 325
نان محلی اردک نان زنجان

نان محلی اردک نان زنجان

نان محلی اردک نان زنجان

  1. طرز تهیه:

    ▪️آرد ۱ کيلو گرم
    ▪️بيکينگ پودر ۱/۴ قاشق چايخوري
    ▪️تخم مرغ ۳ عدد
    ▪️خمير مايه ۱ قاشق مربا خوري
    ▪️شکر ۱ پيمانه
    ▪️شير ۲ پيمانه
    ▪️روغن به مقدار لازم
     


    طرز تهیه:

    🔸۱- ابتدا آرد را 3مرتبه الک کرده و بعد با بيکينگ پودر مخلوط کرده و باز الک ميکنيم و آن را با تخم‌مرغ، شير، شکر، روغن و مايه خمير مخلوط مي‌کنيم به طوري که مايه مثل خمير نان سفت باشد و به دست نچسبد.

    🔸۲- روي مواد نايلون کشيده و به مدت يک ساعت کنار مي‌گذاريم تا مايه خمير عمل بيايد.

    🔸۳- سپس مقداري از خمير را برداشته و گرد ميکنيم وبا وردنه یا دست  پهن میکنیم و در روغن بسيار داغ سرخ مي‌کنيم. 

    ♦️اين نان جزو نانهاي محلي زنجان و برخي مناطق همدان محسوب ميشود

    ♦️اضافه کردن مقداري زعفران اين نان را خوشمزه تر ميکند

    ♦️اگر زيادي شير به نان اضافه کرديد به آن مقدار بيشتري ارد بزنيد

    ♦️آرد مخصوص نان بربري مناسب ترين آرد براي پخت اين نان است.