🔸آرد،پودر قند،نشاسته ذرت و وانیل را باهمدیگ الک کنین و کنار بذارین.
کره ب دمای محیط رسیده رو باهمزن بزنین تا رنگش روشن بشه.
🔸بعد مخلوط آرد رو آرام آرام اضافه کنین و باهمزن بزنین.آرد رو تا جایی اضافه کنین تا خمیری مانند بشه.زیاد ورز ندین حواستون بشه.
🔸حالت خمیر بگونه ایه ک ترکاش خیلی راحت گرفته میشه و قابل کاتر زدنه.اگ خمیر شل بود میتونین بذارین یخچال نیم ساعتی تا قابل کاتر زدن بشه.
🔸به هیچ وجه آرد بیشتری اضافه نکنین.
وسط کاغذروغنی خمیر رو پهن کنین و کاتر بزنین.من از دوتا کاتر استفاده کردم و وسط گل رو هم اندازه ی نقطه رنگ خوراکی قرمز زدم.
بذارین داخل فر از قبل گرم شده با ۱۷۰ درجه برای ۱۵ دقیقه.