بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه شیرینی کره ای بِرِد

  • بازدید: 188
شیرینی کره ای بِرِد

شیرینی کره ای بِرِد

شیرینی کره ای بِرِد

  1. مواد لازم:

    ▪️آرد دولیوان 
    ▪️پودر قند ۳چهارم لیوان(من کم شیرین خواستم نصف زدم)
    ▪️کره ۲۲۵ گرم 
    ▪️نشاسته ذرت ۱ سوم لیوان 
    ▪️وانیل ۱ ق چ 
     


    طرز تهیه:

    🔸آرد،پودر قند،نشاسته ذرت و وانیل را باهمدیگ الک کنین و کنار بذارین.
    کره ب دمای محیط رسیده رو باهمزن بزنین تا رنگش روشن بشه.

    🔸بعد مخلوط آرد رو آرام آرام اضافه کنین و باهمزن بزنین.آرد رو تا جایی اضافه کنین تا خمیری مانند بشه.زیاد ورز ندین حواستون بشه.

    🔸حالت خمیر بگونه ایه ک ترکاش خیلی راحت گرفته میشه و قابل کاتر زدنه.اگ خمیر شل بود میتونین بذارین یخچال نیم ساعتی تا قابل کاتر زدن بشه.

    🔸به هیچ وجه آرد بیشتری اضافه نکنین.
    وسط کاغذروغنی خمیر رو پهن کنین و کاتر بزنین.من از دوتا کاتر استفاده کردم و وسط گل رو هم اندازه ی نقطه رنگ خوراکی قرمز زدم.
    بذارین داخل فر از قبل گرم شده با ۱۷۰ درجه برای ۱۵ دقیقه.