بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه قرابیه پاستانه گردویی

  • بازدید: 206
قرابیه پاستانه گردویی

قرابیه پاستانه گردویی

قرابیه پاستانه گردویی

  1. مواد لازم:

    ▪️125 گرم کره و یا مارگارین(به دمای محیط رسیده)
    ▪️1 استکان روغن مایع(حدود 80 گرم)
    ▪️2 قاشق مرباخوری سرکه( هر دو نوع سرکه )
    ▪️7 قاشق غذاخوری پودر قند
    ▪️1 عدد سفیده تخم مرغ 
    ▪️1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
    ▪️حدود 4 لیوان آرد 
     


    مواد لازم برای روی قرابیه:

    ▫️گردو ، 
    ▫️80 گرم شکلات 
     


    طرز تهیه:

    🔸کره، پودر قند ، سرکه ، سفیده تخم مرغ ، روغن مایع ، را در ظرفی ریخته و تا وقتی که یکدست شوند هم بزنید . سپس آرد و وانیل را در حالی که الک میکنید به مواد اضافه کنید و ورز بدین تا خمیر نرمی شود(آرد را با کنترل بریزید) خمیر را وسط دو عدد کاغذ روغنی بذارید و با وردنه باز کنید و با قالب شکل گل برش بزنید و در سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید. 

    🔸در فر  200_180 درجه از قبل گرم شده بذارید تا وقتی که کمی سرخ شود( حدود 15 تا 25 دقیقه). روی قرابیه پخته و خنک شده یک قاشق مرباخوری  شکلات آب شده به روش بن ماری بذارید و روی شکلات گردو بذارید. و تا وقتی که شکلات سفت شود صبر کنید. ✔️ بکینگ پودر ندارد