بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه باسلوق ژله ای

  • بازدید: 440
باسلوق ژله ای

باسلوق ژله ای

باسلوق ژله ای

  1. مواد لازم:

    ▫️ژله در رنگ دلخواه: یک بسته 
    ▫️شکر: یک لیوان 
    ▫️نشاسته: نصف لیوان 
    ▫️آب: یک و نیم لیوان 
    ▫️گلاب: دو سوم لیوان 
    ▫️پودر نارگیل: مقداری
     


    طرز تهیه:

    🔸ابتدا در يك قابلمه، نشاسته رو با آب سرد حل كنيد سپس شکر و پودر ژله رو ریخته و کاملا مخلوط كنيد و قابلمه رو، روی حرارت ملايم قرار داده و مرتب هم بزنيد كه ته نگيره.كمى كه سفت تر شد گلاب رو اضافه كرده و باز هم بزنيد. 

    🔸دورتادور يك كيسه فريزر رو با قيچى ببريد و اون رو توى سينى مناسب يا ماهيتابه پيركس بگذاريد و با يه قطره روغن چرب كنيد،مواد رو به قطر یک  سانتی متر در سينى ريخته و صاف كنيد و در یخچال به مدت 6 تا 7 ساعت قرار  بديد، سپس از یخچال در آورده با چاقو يا كاتر برش بزنيد و در پودر نارگیل  بچرخونيد.
    نوش جان