مواد لازم:
▪️کره 250 گرم
▪️شکر 200 گرم
▪️تخم مرغ 3 عدد
▪️ماست ½ لیوان
▪️آرد ½ 1 لیوان
▪️بیکینگ پودر 2 ق چ
▪️وانیل 1 ق چ
طرز تهیه:
🔸فر رو روی درجه 170 قرار دهید. کره و وانیل و شکر رو با همزن بزنید تا کاملا مخلوط شه سپس تخم مرغها رو دانه دانه اضافه کنید. ؛ ماست و سپس ارد و بکینگ پودر الک شده رو به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. قالب کیک رو چرب و ارد پاشی میکنیم
🔸مواد رو توی قالب بریزید و به مدت 20 دقیقه تا نیم ساعت در فر قرار داده لازم نیست روش رو صاف کنید. خودش درست ميشه! زمانی که یه خلال دندون توی کیک کردین و بهش نچسبید حاضره
🔸من با بریلوی آلبالویی و بادام پرک تزیینش کردم