بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه دسر گل پالدو

  • بازدید: 97
دسر گل پالدو

دسر گل پالدو

دسر گل پالدو

  1. مواد لازم:

    شير دو پيمانه
    آب يك پيمانه
    شكر 1/4 پيمانه
    گل‌محمدي 1/4 پيمانه 
    آرد نصف پيمانه
     


    طرز تهیه:


    آرد را تفت داده تا بوي آن گرفته شود. سپس بگذاريد سرد شود. سپس آن را الك كرده با شير و آب مخلوط ‌كنيد و روي حرارت گذاشته‌ و مرتب هم بزنيد بعد از ده دقيقه گل‌محمدي را به مخلوط اضافه كنيد وقتي سفت شد شكر را هم‌زمان كه هم مي‌زنيم درون مواد مي‌ريزيم تا كاملا سفت شود.