بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کلوچه فومن

  • بازدید: 701
کلوچه فومن

کلوچه فومن

کلوچه فومن

  1. مواد لازم:


    آرد :    1 کیلو گرم
    روغن جامد ذوب شده :    220 گرم
    آب ولرم :    200 میلی لیتر
    ماست :    200 میلی لیتر
    شکر :    185 گرم
    تخم مرغ :    5 عدد
    نمک :    نصف قاشق چایخوری
    مخمر :    1 قاشق سوپخوری
    وانیل :    یک هشتم قاشق چایخوری
    بکینگ پودر :    1 قاشق ماست خوری
    گردو پودر شده :    3 پیمانه
    جوز هندی :    1 عدد
    دارچین :    1 قاشق چایخوری
    پودر شکر :    400 گرم
     


    طرز تهیه:


    1-    ابتدا مخمر و 1 قاشق غذا خوری شکر و آب را مخلوط کرده و به مدت 10 دقیقه به آن استراحت می دهیم سپس در ظرفی روغن و ماست و 4 عدد از تخم مرغها را همراه وانیل و شکر کاملا مخلوط کرده و مخمر عمل آمده را به مواد اضافه کرده وسپس بکینگ پودر را همراه نمک به آرد اضافه می کنیم و کم کم آن را به مواد اضافه می کنیم تا خمیر صاف و یکدستی بدست آید 

    2-    سپس خمیر را به مدت 2 ساعت استراحت می دهیم . در ظرف دیگری تمام مواد میانی کلوچه را مخلوط کرده و از خمیر مقداری بر داشته وآن را در دست پهن کرده و از مواد درون آن قرار داده و اطراف خمیر را همانند بقچه می بندیم 

    3-    آن را با وردنه پهن می کنیم (خیلی نازک) و روی آن را با مهر شکل دار می کنیم و در فر که کف آن ظرف آب – جوش قرار داده ایم به مدت 30 دقیقه در دمای 180 سانتی گراد قرار می دهیم.لازم به ذکر است روی کلوچه را با برس به زرده تخم مرغ زده شده و دانه های کنجد و یا خرفه آغشته کرده و در فر قرار می دهیم