بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه نان پیده

  • بازدید: 94
نان پیده

نان پیده

نان پیده

  1. مواد لازم:

    شیر ولرم 2لیوان
    روغن مایع نصف استکان
    مایه خمیر 2قاشق غذاخوری
    آب ولرم 1/3لیوان
    نمک 1قاشق چایخوری
    شکر 1قاشق چایخوری
    آرد نون به مقدار لازم
    برای رومال 
    1قاشق آرد و6قاشق آبسرد
    زرده 2عدد
    ماست 1قاشق
    روغن مایع 1قاشق


    طرز تهیه:

    اول مایع خمیر را در آب ولرم بریزید وروش شکر رو بپاشید واصلا هم نزنید بزارید جای گرم تا 10دقیقه تا مایه خمیر پف کنه .بعد شیر ونمک وروغن رو بریزید وآرد رو کم کم اضافه کنید تا جاییکه خمیر بدست نچسبه البته زیاد نباید آرد بزنید چون لطافتش رو از دست میده بعد روش رو با سلفون بپوشونید وبزارید جای گرم تا 45دقیقه استراحت کنه.بعد خمیر رو به 6قسمت مساوی تقسیم کنید .سبنی رو آرد بپاشید وخمیر رو بصورت مستطیل با ارتفاع 2سانت باز کنید واز رومال آرد وآب که مخلوط کردید به روی نانها بمالید وبا دست فرم بدید تا نیم ساعت استراحت کنه بعد رومال زرده وروغن وماست رو مخلوط کنید وبا برس روی نانها بمالید .داخل فر کاسه آب بزارید وروی نانها رو کنجد وسیاه دانه بپاشید ودر فر 180 درجه به مدت تقریبی 35 تا 45 دقیقه بپزید ودر آخر چند دقیقه گریل رو روشن کنید تا روی نانها طلایی بشه. این نون مثل نون بربریه ولی خیلی لطیفتر وخوشمزه تر. نوش جان