بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه پای لیمو

  • بازدید: 102
پای لیمو

پای لیمو

پای لیمو

  1. مواد لازم برای 10 نفر:


    تخم مرغ   ۴ عدد
    کره نرم شده  ۱ پیمانه
    پودر شکر   ۱/۲ پیمانه
    آرد   ۲,۱/۴ پیمانه
    پودر دارچین و پودر قند   به مقدار لازم
    پوست لیمو ترش خرد شده  ۱ قاشق غذا خوری
    آب لیمو   ۱/۲ پیمانه
    شکر سفید   1.5 پیمانه
     


    طرز تهیه:


    ۱- برای تهیه پای لیمو، ابتدا فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.

    ۲- در یک کاسه، پودر شکر و 2 پیمانه از آرد را باهم مخلوط کنید.

    ۳- کره و یا مارگارین را به مواد اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا خمیری شکل شود. 
    ۴- خمیر آماده شده را در سینی مخصوص فر پهن کنید و به مدت 15 تا 20 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای طلایی شود، در فر بگذارید. (می توانید به جای این خمیر، از خمیر پای نیز استفاده کنید.) 

    ۵- تخم مرغ، شکر، 4 قاشق غذا خوری
     باقیمانده آرد، آب لیمو و پوست لیموی خرد شده را با هم خوب مخلوط کنید و به مدت حداقل 1 دقیقه هم بزنید. 

    ۶- مخلوط را بر روی خمیر بریزید و 20 دقیقه دیگر پای لیمو را در فر قرار دهید. 

    ۷- آن را از فر خارج نموده و بعد از اینکه کمی سرد شد، برش داده، با پودر قند و یا دارچین تزئین نموده، سرو کنید.