بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه شکلات بادام زمینی

  • بازدید: 106
شکلات بادام زمینی

شکلات بادام زمینی

شکلات بادام زمینی

  1. مواد لازم برای 10 نفر:

    شربت ذرت یا شربت عسل  ۱ فنجان
    جوش شیرین   ۱ قاشق چای خوری
    بادام زمینی خام   ۲ فنجان
    کره برش خرده  ۱ فنجان
    شکر   ۲ فنجان
    آب   ۱/۲ فنجان
     


    طرز تهیه:


    ۱- ٢ قالب به سایز ٣٨x٢۵ با کره چرب کنید.

    ۲- شکر، شربت وآب را درتابه چدنی بریزید و روی حرارت متوسط قراردهید، گاهی ترکیب را هم زده تا شکرحل شود.

    ۳- به مدت ٨ تا ١٢ دقیقه بجوش بیاید.کره را اضافه کنید.

    ۴- بادام زمینی راهم اضافه کرده ،یک دماسنج مخصوص حرارت اینکاررا درشربت قرارداده ،باید درجه دما روی ٢٨٠ درجه فارنهایت ویا ١۴٠ درجه سانتیگراد باشد.

    ۵- بعد از ١٠-١ دقیقه از روی حرارت بردارید ویا در مرحله ای که دراین مرحله اگر کمی ازترکیب را توی آب سرد بریزید بصورت رشته ای سخت می شود.

    ۶- بلافاصله پس از برداشتن از روی حرارت توی قالبها به ضخامت ١/۴ اینچ پهن کرده وگذاشته تا سرد شود ⛳️