مواد لازم:
▪️برنج ١ ليوان
▪️شير ٢ ليتر
▪️خامه ٢٠٠ گرم
▪️شكر ١ليوان يك بند انگشت كمتر
▪️گلاب ١/٢ استكان
طرز تهیه:
🔸ابتدا برنج را شسته با ٢ ليوان اب ميگذاريم ١ ساعت خيس بخوره بعد با همون اب ميپزيم وقتى كه ابشو كشيد شير را اضافه ميكنيم وقتى جوش امد حرارت را روى متسط ميگذاريم و مرتب هم ميزنيم تا برنج كامل پخته و شكفته شود در اين مرحله شكر را اضافه كرده مرتب هم ميزنيم تا ته نگيرد در اخر كار خامه و گلاب را اضافه ميكنيم و هم ميزنيم وقتى شير برنج غليظ شد از رو حرارت بر ميداريم
🔴نكته :من در اخر براى اينكه شير برنج اب ندازه ٢ ق غ نشاسته را كمى اب مخلوط كرده و به شير برنج اضافه ميكنم و بعد از يه جوش كوچك از رو حرارت بر ميدارم .