بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه تُست شکلاتی

  • بازدید: 1246
تُست شکلاتی

تُست شکلاتی

تُست شکلاتی

  1. مواد لازم برای دو عدد تست:


    نان تست ۴ عدد
    کرم شکلاتی ۲ قاشق غذاخوری پر
    کره ۲ قاشق غذاخوری در دمای محیط


    طرز تهیه:

    روی یک سمت نان تست رو کره بمالید. کره بهتره که نرم و در دمای محیط باشه. برای نون هم بهتره از نونهایی که تراکمشون بالاست استفاده کنید.
    سمت دیگه ی نون تست رو کرم شکلاتی بمالید. از نوتلا یا کرم های شکلاتی ایرانی میتونید استفاده کنید. اگه قراره کناره های نون تست رو ببرید پس لازم نیست تا لبه ی نون کرم شکلاتی بمالید.
    یه نون تست دیگه بردارید و با قالب قلبی شکل وسط نون رو قالب بزنید.
    روی نون و دور قلب برش زده رو کره بمالید. من قبل از قالب زدن کره زدم که لزومی نداره چون وسط نون کاملا جدا میشه.
    نون برش خورده رو روی نون شکلاتی بذارید و خوب فیکسش کنید. حالا یه قلب شکلاتی خوشگل روبروتونه.
    اگه تمایل دارید کناره های ساندویچ رو با کارد ببرید و جدا کنید.
    یه تابه گریل روی حرارت متوسط بذارید و اجازه بدید داغ بشه. وقتی داغ شد ساندویچ رو در تابه بذارید و اجازه بدید حدود ۳-۴ دقیقه با حرات متوسط گریل بشه. به ساندویچتون سر بزنید و چکش کنید یه وقت نسوزه.
    بعد میتونید برگردونید تا روی ساندویچ هم گریل بشه.
    ساندویچها رو داغ سرو کنید که عااالیه.


    نکته:

    من یکی از ساندویچ ها رو حین گریل شدن با یه ظرف استیل روش فشار دادم که باعث شد کاملاً فشرده بشه و رنگش هم تیره تر شد.


    منبع: sarashpazbashi