بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه تهیه لواشک انار و به در فر

  • بازدید: 874
تهیه لواشک انار و به در فر

تهیه لواشک انار و به در فر

تهیه لواشک انار و به در فر

  1. مواد لازم جهت تهیه لواشک انار و به:

    دانه انار یا آب انار 2 لیوان
    به بزرگ 1 عدد
    آبلیمو 3 قاشق غذاخوری


    طرز تهیه لواشک انار و به:

    دانه های انار را داخل میکسر بریزید و بزنید تا عصاره آن خارج شود ( از آب انار آماده هم میتوانید استفاده کنید ).
    به را به قطعات کوچک خرد کنید سپس به همراه آب انار و آبلیمو داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و پس از اینکه به جوش امد اجازه دهید به مدت 30 دقیقه آرام بجوشد ( در صورت تمایل 1 قاشق شکر به مواد اضافه کنید ).
    پس از این مدت زمان مواد را با میکسر بزنید تا به شکل پوره شود ، داخل سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و مواد را به صورت لایه نازکی روی کاغذ پخش کنید.
    سینی را داخل فر با دمای 120 درجه سانتیگراد به مدت 1 – 2 ساعت قرار دهید تا زمانی که لواشک خودش را بگیرد سپس از فر خارج کنید و کناری قرار دهید تا سرد شود و مصرف کنید ( میتوانید سینی را چند ساعت روی شوفاژ قرار دهید تا لواشک اماده شود ).


    منبع: فان