بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه  طرز تهیه گرانول کره بادام زمینی و شکلات

  • بازدید: 159
 طرز تهیه گرانول کره بادام زمینی و شکلات

 طرز تهیه گرانول کره بادام زمینی و شکلات

 طرز تهیه گرانول کره بادام زمینی و شکلات

  1. مدت زمان نگه داری در فریزر: تا 3 ماه
    مقدار برای هر نفر : 1 تکه گرانول شکلاتی
    مقدار به دست آمده : 18 تکه گرانول شکلاتی
    مدت زمان آماده سازی : 20 دقیقه
    مدت پخت مرحله اول : 10 الی 15 دقیقه در دمای 350 درجه سانتی گراد
    مدت پخت مرحله دوم : 12 الی 15 دقیقه در دمای 300 درجه سانتی گراد


    مواد لازم برای گرانول کره بادام زمینی و شکلات :

    اسپری روغن 1 عدد
    جو ¼ پیمانه
    شیره ذرت ¼ پیمانه
    کره بادام زمینی 3 پیمانه
    شکر قهوه‎ای 2 قاشق سوپ خوری
    کره 2 قاشق سوپ خوری
    عسل 1 قاشق سوپ خوری
    وانیل ½ قاشق سوپ خوری
    نمک 2 قاشق چای خوری
    سریال برنج کریسپی ¾ پیمانه
    چوب شور خرد شده ¼ پیمانه
    جوانه گندم برشته 2 پیمانه
    کنجد ¼ قاشق سوپ خوری
    تکه‌های کوچک شکلات به مقدار لازم


    طرز تهیه گرانول کره بادام زمینی و شکلات

    فر را روشن کنید و در دمای 350 درجه تنظیم کنید.
    داخل یک سینی متوسط را فویل بکشید و آن را با اسپری به روغن آغشته کنید و کنار بگذارید. سپس جو را در سینی پهن کنید و به مدت 10 الی 15 دقیقه در فر بگذارید تا برشته شوند. پس از آن، هم بزنید و بگذارید تا خنک شود. فر را در دمای 300 درجه قرار دهید.
    در همین هنگام شیره ذرت، کره‌ی بادام زمینی، شکر قهوه‎ای، کره و عسل را با هم مخلوط کنید. مخلوط را روی حرارت گذاشته و هم بزنید تا کره بادام زمینی و شکر قهوه‎ای آب شوند. مخلوط را از روی حرارت بردارید. وانیل و نمک را به آن اضافه کنید.
    در یک ظرف بزرگ جو‎های برشته شده، سریال برنج، چوب شور، جوانه گندم برشته شده و کنجد را با هم مخلوط نمایید.
    مخلوط جو را در یک ظرف مناسب ریخته. تکه‎های شکلات را روی آن بریزید و در مخلوط جو فشار دهید. به مدت 12 الی 15 دقیقه در فر قرار دهید. پس از آن بگذارید تا سرد شود.
    تکه ها را بین کاغذ‎ (فویل) بپیچید و در ظرفی قرار دهید که عاری از هوا باشد. می‎توانید تا 3 روز در دمای اتاق یا تا 3 ماه در فریزر نگه داری کنید.


    منبع : seemorgh