بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه نان تره کوهی

  • بازدید: 241
نان تره کوهی

نان تره کوهی

نان تره کوهی

  1. مواد لازم:

    ▫️ماست.  نصف استكان
    ▫️شير.  نصف استكان
    ▫️روغن مايع.  نصف استكان
    ▫️شكر.  يك ق غ خونگي 
    ▫️نمك.  يك ق چ خونگي 
    ▫️وانيل.  نصف ق چ خ 
    ▫️تخم مرغ.  يك عدد
    ▫️سبوس گندم.  سه ق غ خونگي
    ▫️ارد.  به ميزان لازم (حدود نيم كيلو ارد دم دست بزاريد )
    ▫️تره كوهي خرد شده.  يك ليوان 
    ▫️پنير سفيد براي ميان نان  در صورت تمايل 
    ▫️زيره و تخم گشنيز نيم كوب شده.  يك ق چ خونگي 
    ▫️خمير مايه فوري.  يك ق غ خونگي
    ▫️شكر و اب ولرم براي عمل اوري خمير مايه !
     


    طرز تهیه:

    🔸ابتدا يك ق چ شكر را با يك چهارم ليوان اب ولرم (ابي كه دست رو نسوزونه !) مخلوط و خمير مايه رو داخل ان ريخته و هم بزنيد ، روي ليوان را پوشانده و صبر كنيد تا خمير مايه عمل كند .
    🔸در ظرفي گود روغن و ماست ،شير ،شكر،نمك،وانيل ،تخم مرغ را مخلوط كنيد ،يك ليوان ارد رو بهمراه سبوس به مواد اضافه و هم بزنيد ،خمير مايه عمل امده رو به مخلوط بالا اضافه كرده و هم بزنيد ،حالا نوبت اصافه كردن باقي ارد هست تا زماني كه خمير شكل گيرد و بدست نچسبد ،حواستون باشه زياد هم ارد نزنيد تا لطافت خمير از بين نره،خمير رو صد بار در ظرف كوبيده و با يه دستمال تميز پوشانده تا بين نيم تا يكساعت استراحت كرده و حجم ان زياد شود ،

    🔸بعد از اين مدت تره كوهي رو داخل قابلمه ربخته و تف بديد تا كمي اب ان جمع شود ،بعد از خنك شدن ان را همراه زيره و تخم گشنيز به خمير عمل امده اضافه كرده و كم كم ورز دهيد تا خوب تركيب شوند (فقط حواستون باشه چنگ نزنيد!)

    🔸خمير را به چهار قسمت تقسيم كنيد ،
    هر قسمت رو روي سطح ارد پاشي شده به شكل دايره اندازه يه پيش دستي باز كنيد ،روي يكي از انها پنير سفيد تكه تكه شده گذاشته و خمير دوم رو روي ان گذاشته كناره رو چسبانده و شكل دهيد،داخل سيني فر حدود يك ربع استراحت دوم داده و در پايان روي نانها زرده تخم مرغ برس كنيد ،در فر ١٨٠ از قبل گرم شده بپزيد تا رنگ ان طلايي و مانند تصوير شود .