مواد لازم:
▫️تخم مرغ 1 عدد
▫️شیر 1 لیوان
▫️آرد 1 و ½ پیمانه
▫️روغن مایع ¼ پیمانه
▫️شکر 1 پیمانه
▫️وانیل کمی
▫️بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
طرز تهیه:
🔸فر را روی 180 درجه روشن کنید تا گرم شود. قالب را چرب کرده آرد پاشی کنید. ارد را همراه بیکینگ پودر 3 بار الک کنید.
🔸تخم مرغ را همراه شکر و وانیل حدود ده دقیقه تا یک ربع با همزن بزنید تا حجمش سه برابر و غلیظ و کشدار بشه. شیر و روغن را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید. حالا آرد را قاشق قاشق روی مواد الک کنید و با کفگیر یا لیسک دورانی مخلوط کنید. مواد را داخل قالب ریخته 40 تا 45 دقیقه داخل فر قرار دهید.