مواد لازم:
▫️نشاسته پنج قاشق غذاخوری
▫️شیر پنج پپیمانه
▫️شربت گل یک لیوان،از سوپر مارکت ها تهیه کنی
▫️گلاب به میزان لازم،اختیاری
طرز تهیه:
🔸نشاسته رو با شیر سرد کاملا حل میکنیم . با حرارت ملایم مدام هم میزنیم تا گلوله نشه. کمی که به غلظت رسید شربت و گلاب رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا یکدست بشه و رنگ بگیره. مسقطی خیلی نباید غلیظ بشه چون وقتی که سرد بشه سفت تر میشه. توی قالب میریزیم و به مدت سه ساعت توی یخچال قرار میدیم تا خودشو بگیره
این مسقطی با ریختن شربت گل طعم خیلی متفاوت تر و دلچسب تری رو داره.