طرز تهیه:
                                   
                                    
                          1. ابتدا هات داگ را از یک طرف نصف می کنیم و 2 سانت از طرف دیگر هات داگ را نگه می داریم و هات داگ را مثل شکل زیر فرم قلب می دهیم و با خلال دندان به هم وصل می کنیم.
2. سپس یک طرف هات داگ را سرخ می کنیم
3. هات داگ را برمی گردونیم و تخم مرغ را در وسط هات داگ می ریزیم و نمک و فلفل را اضافه می کنیم و حرارت را کم می کنیم یک شعله پخش کن هم زیر تابه قرار می دهیم و صبر می کنیم تا تخم مرغ ها پخته شود.
4. وقتی تخم مرغ پخته شد با کمک یک کفگیر سوسیس تخم مرغ را به ظرف مورد نظر منتقل و تزیین می کنیم. 
                                    
                                  
            
             
                   
                                      
                                 
                            
                            
                            
                            
                                   
                                    
                          
                                    
                                  
            
             
                   
                                      
                                 
                            
                            
                            
                            
                                   
                                    
                          
                                    
                                  
            
             
                   
                                      
                                 
                            
                            
                            
                            
                                   
                                    
                          
                                    
                                  
            
             
                   
                                      
                                 
                            
                            
                            
                            
                                   
                                    
                          
                                    
                                  
            
             
                   
                                      
                                 
                            
                            
                            
                            سوسیس و تخم مرغ به شکل گل 
                                   
                                    
                          سوسیس ها را به شکل زیر روی تخته ببرید و و سپس ماهی تابه را کمی با روغن  چرب کرده و سوسی ها را با توجه به شکل زیر شکل گل  بچینید  و تخم مرغ را در وسط گلبرگ ها و مرکز گل بشکنید .برای ایجاد ساقه و برگ می توانید از سبزی و تره ی دلخواه و دم دست خود استفاده کنید .مثلا شوید برای ایجاد ساقه ها  و پوست خیار  بعنوان برگ .
                                    
                                  
            
             
                   
                                      
                                 
                            
                            
                            
                             کورن داگ یا سوسیس چوبی برای ۸ نفر
                                   
                                    
                          یه شام خوشمزه
                                    
                                  
            
             
                   
                                      
                                 
                            
                            
                            
                            مواد لازم :
                                   
                                    
                          شیر	۲۵۰	گرم	
آرد ذرت	۲۳۰	گرم	
آرد سفید	۱۲۵	گرم	و کمی اضافه در حد یکی دو قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر	۱ و ۱/۲	قاشق چای خوری	
سس خردل	۲	قاشق غذا خوری	
تخم مرغ	            ۲	عدد	
روغن کنجد  	۲       	قاشق غذا خوری	     نمک 		به میزان لازم	
    روغن سرخ کردنی		به میزان لازم	
هات داگ	۸	عدد
 سس خردل به دلخواه 
                                    
                                  
            
             
                   
                                      
                                 
                            
                            
                            
                            طرز تهیه :
                                   
                                    
                          آرد،آرد ذرت، شکر، بیکینگ پودر و خردل و ۲/۱ قاشق چایخوری نمک را در ظرفی مخلوط کنید .
در ظرفی دیگر شیر و تخم مرغ را با همزن دستی بزنید و به مخلوط قبلی بیفزایید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند .
خمیر را در لیوان بلندی ریخته کنار بگذارید.
تابه گود بلندی را انتخاب کنید روغن سرخ کردنی را تا ارتفاعی که به بلندی سوسیس ها باشد در آن بریزید و داغ کنید تا درجه حرارت روغن به ۱۸۰ درجه سانتیگراد برسد .
سوسیس ها را در سیخ چوبی فرو کنید آرد اضافه را در بشقاب ریخته سوسیس ها را در آن زده سپس در خمیر بزنید و در روغن داغ بگذارید تا زمانی که روی آن طلائی شود.
سپس از روغن خارج نموده روی حوله کاغذی گذاشته تا روغن اضافی آن گرفته شود .
                                    
                                  
            
             
                   
                                      
                                 
                            
                            
                            
                            مینی  کورن داگ مافینی 
                                   
                                    
                          مواد  وطرز تهیه مانند کورن داگ است فقط  خمیر در قالب مافین ریخته میشود و سوسی روی  ان قرارمیگیرد مانند تصویر و بعد از پخت سیخ چوبی بزنید .
                                    
                                  
            
             
                   
                                      
                                 
                            
                            
                            
                            
                                   
                                    
                          
                                    
                                  
            
             
                   
                                      
                                 
                            
                            
                            
                            
                                   
                                    
                          گردآوری : تحریریه