بستن

آشپزی

طرز تهیه پیازداغ مخصوص

  • بازدید: 30
پیازداغ مخصوص

پیازداغ مخصوص

پیازداغ مخصوص

  1. مواد لازم:

    پیاز به مقدار لازم
    روغن مایع سرخ کردنی به مقدار لازم
    نمک کمی
    زردچوبه مقداری


    طرز تهیه:

    ابتدا پیازها را داخل غذاساز ریخته و خوب خرد میکنید، سپس در ماهیتابه مناسب ریخته و اجازه می‌دهیم با شعله ملایم آب آن کشیده شود، مرتب هم بزنید تا آبش کشیده شود و کمتر به اطراف بپرد.

    بعد از اینکه مطمئن شدید آب پیازها تبخیر شده کمی نمک به آن بیفزایید و هم بزنید.

    در این مرحله روغن مایع سرخ کردنی که در ظرف دیگری گرم شده را به آن بیفزایید و اجازه دهید تا با شعله کاملا ملایم سرخ شود.

    مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.


    وقتی کمی طلایی شد، دقت کنید نسوزد و فقط َطلایی شود، مقدار کمی زردچوبه به آن افزوده و در حد پنج تا ده ثانیه هم خوب بزنید و بعد شعله را خاموش کرده و اجازه دهید خنک شود.

    بعد از اینه کاملا خنک شد بسته بندی کرده و داخل فریزر قرار دهید.

    این پیاز داغ را می توانید برای مدت دو الی سه ماه داخل فریزر و یک الی دو هفته داخل یخچال نگهداری کنید.

    این مدل پیاز داغ برای افرادی که دوست ندارند پیاز داخل غذا معلوم باشد و در عین حال طعم پیازداغ رو هم داشته باشند، بسیار مناسب است.

    نوش جان.