بستن

آشپزی

طرز تهیه ناگت مرغ پنیری

  • بازدید: 21
ناگت مرغ پنیری

ناگت مرغ پنیری

ناگت مرغ پنیری

  1. مواد لازم:

    کرانچی پنیری ۲ بسته
    سینه یا فیله مرغ ۳۵۰ گرم
    نان تست بزرگ ۲ عدد
    پنیر ورقه ای ۲ برگ
    شیر ۵ ق غ
    ادویه ها شامل: نمک فلفل سیاه ،پولبیبر، پودر پیاز، پودر سیر، زردچوبه
    پنیر پیتزا مقداری

    برای مخلوط آردی:
    آرد ۵ ق غ
    آب ۱۰ ق غ
    نمک و فلفل


    طرز تهیه:

    با این مقدار مواد بسته به سایز مقداری که از مواد خمیری بر میدارین حدود ۸ الی ۱۰ عدد ناگت خواهید داشت.

    ابتدا کرانچی ها را داخل غذاساز به خوبی پودر کنید.

    سپس مرغ و نان تست و ادویه ها، شیر، و پنیر ورقه ای را داخل غذاساز ریخته و خوب میکس کنید. اکنون خمیر ناگت آماده شده است.

    حالا آرد و آب و ادویه ها را با هم مخلوط کنید تا خمیر رقیقی به دست آید.
    کمی از خمیر ناگت برداشته، وسط آن پنیر پیتزا گذاشته و ابتدا حالت گلوله ای و بعد کمی پهن کنید.
    داخل خمیر رقیق و بعد پودر کرانچ بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید.

    میتونین ناگتها را بصورت نیمه آماده و سرخ نشده داخل

    فریزر نگهداری کنین چون تخم مرغ ندارد.

    اگر طعم تند رو دوست دارین میتونین از کرانچی فلفلی استفاده کنین.

    اگر فکر میکنین که کرانچی ،مضره میتونین از پودر پانکو.

    نارنجی و قرمز استفاده کنین فقط قبل از مصرف حسابی میکسش کنین.

    نوش جان.